Helppokäyttöinen

Odoo on käytettävyydeltään ylivoimainen toiminnanohjausjärjestelmä, jota voit käyttää suoraan kaikilla selaimilla ja mobiililaitteilla. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. demoa tai tunnuksia demo/testi-Odoo-ympäristöömme, missä voit itse todeta Odoon ylivertaisuuden.

Monipuolinen ja joustava

Kokoa Odoo-valmisratkaisusta joustavasti käyttöösi kaikki tarvitsemasi toiminnallisuudet ja pyydä meitä integroimaan ratkaisu muilta osin yrityksessäsi jo olemassa oleviin järjestelmiin/palveluihin (esimerkiksi jo olemassa olevaan verkkokauppaasi tai ulkoistettuun taloushallintoon).

Kustannustehokas

Lupaamme nopean käyttöönottoprojektin, avoimen lähdekoodin järjestelmässä ei ole lisenssimaksuja, valmisratkaisuun kuuluu edullinen ja turvallinen pilvipalvelu. 

Nopeasti kehittyvä

Odoo-tuotekehitykseen osallistuu avoimen lähdekoodin periaatteilla toimiva laaja maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö. Odoon eri versioille löytyy tuhansia kolmannen osapuolen sovelluksia, joita on saatavilla sekä ilmaiseksi että muutamalla kympillä/satasella. Järjestelmään kannattaa toteuttaa oma räätälöinti vasta sen jälkeen, kun on tutkittu, että Suomesta tai maailmalta ei löydy tarvittavaa toiminnallisuutta valmiina.